of direct naar  
  snelmenu
 
groothandel.net > zoek bedrijven >


  details  
 
Fermento Wijnmakerij


Ungastins 8
9051 GE  Stiens
tel. 058 8432331



terug naar zoekresultaat
Fermento Wijnmakerij was het bedrijf (in oprichting) van Herman van den Hooff in Stiens. Van Hooff geniet een bijstandsuitkering en wil naar eigen zeggen dit bedrijf oprichten als starter vanuit zijn uitkeringssituatie.
Fermento is niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt volgens Van Hooff niet over financiële middelen om crediteuren te betalen. Wij adviseren u dan ook om alleen aan Fermento te leveren bij vooruitbetaling.


profieltekst van Fermento:
Wij fabriceren ruim 18 soorten mosterd, 10 soorten mayonaises, zelf gebrouwen bieren, dessertsausen, rozenbottelwijn / likeuren. etc. Geschenkverpakkingen.

Reacties:
Deze heer heeft eerst in Noord-Holland gewoond. Bestelde er lustig op los bij de meeste van mijn conculega’s maar betaalde nooit.
Tot mijn verdriet is er hier een order doorheen geschoten (naams- en adresverandering) en hebben wij dit jaar € 350,00 afgeboekt op dit heerschap.
Neem van ons aan dat incassobureaus in deze geen zin hebben want het is een kale kip waar niks van te plukken valt.
Paul Mansvelt, Vinimare, Almere.

Ook mij is deze heer zeer bekend, bestellen en niet betalen hij leeft van zijn uitkering (dus van ons werkende mensen) en probeert nu een bedrijf op te zetten met hulp van andere. Begin er niet aan pas op, voor Herman en Rinsje.
Naam en adres bij de redactie bekend.

Ook aan Jacob Hooy is deze heer nog ruim €200,- verschuldigd. Wij zijn er dus helaas ook ingetrapt. Inderdaad ontzettend uitkijken met dit soort types. Ook incasso bureau gaf aan dat er niks te halen valt.
Rik Oldenboom, Jacob Hooy & Co bv, Limmen.

Wij hebben in juli 2014 twintig plastic vaten geleverd aan Fermento Wijnmakerij in Stiens (Frl) en de factuur is nog steeds niet betaald.
Dit betreft een bedrag van EUR 295,24 incl BTW. Wij doen geen zaken meer met deze meneer.
Rijnlandse Vatenhandel bv, Katwijk.
-- update dd 24 oktober 2014: Rijnlandse vatenhandel heeft de geleverde vaten weer opgehaald bij Herman van den Hooff zodat alleen de transportkosten nog openstaan.

Update dd. 22 maart 2017: Naar nu bekend is geworden woont de heer van den Hoof niet langer zelfstandig maar is hij opgenomen bij zorginstelling ZIENS in Leeuwarden. Hij bestelt nog steeds van alles, maar kan niet betalen en ZIENS adviseert leveranciers om de bestellingen niet uit te voeren, want alles moet terug. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met zijn persoonlijk verzorger, - naam van persoonlijk verzorgster op haar verzoek verwijderd - . Adresgegevens: J.H. Knoopsstraat 2, 8933 GS Leeuwarden, tel. 088-0663374. --



Categorieën:
  • oplichting / flessetrekkerij


  • Dealer of wederverkoper van:
    - geen merken gevonden -

     
    bedrijven / producten



    groothandel.net, index en netwerk van groothandels in Nederland.



    Product toevoegen.


    Voorwaarden voor gebruik.



    Geef u op voor de nieuwsbrief.


     
    © 1998-nu Corneliszoon — adres en contactgegevensvoorwaarden voor gebruik