of direct naar  
  snelmenu
 
groothandel.net > zoek bedrijven >


  details  
 
Massaut Dropshipping Webwinkel


Wibrandastate 9
8926 MA  Leeuwarden
tel. 058 2667854



terug naar zoekresultaat
Ik ben van plan om op korte termijn een eigen webwinkel te beginnen en daarbij diverse artikelen aan te bieden, waaonder ook speelgoed.

Voorwaarde daarbij is echter wel dat ik geen risico's wil lopen door zelf een voorraad te hebben, maar dus wil verkopen uit de voorraad van de groothandel.




Om die reden wil ik dus graag handel drijven op basis van het zogenaamde 'dropshipping' concept waarbij klanten via mijn webwinkel aankopen doen en ik vervolgens de orders bij de leverancier plaats.

De leverancier bepaalt vooraf de inkoopprijzen en bezorgkosten waarvoor het artikel kan worden besteld door de webwinkel en bezorgd vervolgens (via bijvoorbeeld TNT) het artikel bij de koper zonder dat daarbij zichtbaar is dat het product rechtstreeks van de leverancier afkomstig is. Het product dat wordt bezorgd aan de klant heeft dan dus het label van mijn webshop.

De leverancier (dropshipper) bepaalt vooraf de inkoopprijs en de bezorgkosten. De verkoper (webwinkel) bepaalt zelf de verkoopprijs voor de webwinkel. Ondersteuning richting de klant gaat altijd via de verkoper. (webwinkel) De leverancier zorgt alleen maar voor rechtstreekse de levering aan de klant.

Het grote voordeel voor de leverancier is dat deze een grotere omzet kan maken door de (inter)nationale bandbreedte van het product die zichzelf op internet zal verkopen. Daarnaast heeft de leverancier geen onderhoud aan een webwinkel en hoeft zelf geen contacten met de klanten te hebben. Dit is allemaal voor rekening van de webwinkel eigenaar. Het enige wat de leverancier hoeft te doen is het tijdig leveren van de artikelen binnen een overeengekomen termijn.

Zo simpel is het dus:
  • De klant bestelt via mijn webwinkel.
  • De webwinkel plaatst de bestelling (en doet uiteraard vooraf de betaling) rechtstreeks bij u als leverancier.
  • De leverancier zorgt er voor dat de bestelling rechtstreeks naar de klant gaat. Zoals u kunt lezen is het dus een aantrekkelijk en simpel concept en geheel zonder risico's waarbij de inspanningen zeer gering blijven met een uitstekende win-win situatie.



Categorieën:
  • geregistreerd inkoper


  • Dealer of wederverkoper van:
    - geen merken gevonden -

     
    bedrijven / producten



    groothandel.net, index en netwerk van groothandels in Nederland.



    Product toevoegen.


    Voorwaarden voor gebruik.



    Geef u op voor de nieuwsbrief.


     
    © 1998-nu Corneliszoon — adres en contactgegevensvoorwaarden voor gebruik