of direct naar  
  snelmenu
 
groothandel.net > zoek bedrijven >


  details  
 
thetopshop.nl


Brandevoort 37
5706 KA  Helmond
tel. 0492 553344
fax 0492 553345

stuur email
naar website


terug naar zoekresultaat
Dit jaar komt onze internetshop www.thetopshop.nl online, deze bestaat uit diverse assortimenten luxe en populaire gebruiksgoederen, in totaal tussen de 60 en 65 verschillende categorieën. Leveranciers kunnen ons een overzicht sturen van alle artikelen in deze categorieën, verder natuurlijk ook aanverwante artikelen en/of serviceartikelen,voorzien van de prijs die wij ervoor zullen moeten gaan betalen. Zijn er bij deze artikelen ook complete bestanden met foto`s voorhanden die wij met door u aangeleverde uitgebreide informatie op onze site kunnen zetten, dan zouden wij dit graag vernemen.

Onze bedoeling is dat wij drie maal per week, te weten maandag, woensdag en vrijdag, artikelen willen gaan bestellen en deze zelf bij leveranciers op willen komen halen, uiteraard tegen directe betaling vooraf of bij afhaal van deze goederen. Geeft u ook, zoals meerdere van onze leveranciers, een extra korting bij afhaling, laat dat ons dan ook even weten. Wij zijn momenteel druk bezig om deze webwinkel te vullen, dus wij willen u vragen of het mogelijk is per ommegaande te reageren of anders telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij met u verdere afspraken kunnen maken.

De planning is dat onze webshop per 1 juni 2011 volledig en up to date online kan worden gezet, ook worden er met ingang van deze datum reclame op radio en advertenties in de grote Nederlandse Dagbladen gevoerd.


Categorieën:
  • geregistreerd inkoper


  • Dealer of wederverkoper van:
    - geen merken gevonden -

     
    bedrijven / producten



    groothandel.net, index en netwerk van groothandels in Nederland.



    Product toevoegen.


    Voorwaarden voor gebruik.



    Geef u op voor de nieuwsbrief.


     
    © 1998-nu Corneliszoon — adres en contactgegevensvoorwaarden voor gebruik